Rottem Lieberson

רותם ליברזון למדה בישול בניו יורק והתמחתה שנים במסעדות. כשחזרה לארץ לימדה אלפי נשים לבשל.

המתכונים של רותם מאופיינים בקו יחודי משלה , סוג של ערבוב בין מטבח פרסי שנולדה לתוכו, אוכל ביתי בו היא מאמינה ודוגלת והשפעות של מטבחים זרים ומרתקים.

בבלוג האוכל הותיק שלה היא נותנת מדי שבוע מתכונים שהפכו לנכסי צאן וברזל בארץ.

היא פרסמה 2 ספרים ומופיעה בתוכניות בישול בטלוויזיה.

המתכונים המפורסמים שלה גונדי , אורז פרסי ועוף צלוי מושלם.

סגירת תפריט

SIGN ME
UP
לניוזלטר

הירשמו לקבלת כל העדכונים הכי חמים של בלוגיסרי: