Lichtenstadt


אפרת ליכטנשטט

אפרת ליכטנשטט הירושלמית פתחה את בלוג האוכל היפייפה שלה ב-2011, בזמן חופשת לידה עם בנה הבכור שהתארכה. בן דוד שאל אותה – "אז מה את עושה כל היום"…וכך נולד שם הבלוג.

אפרת הפכה בהדרגה את הבלוג למקצוע – היא כותבת ומצלמת את מדור האוכל במוסף מוצ"ש בעיתון מקור ראשון ומצלמת סרטוני סטופ – מושן לחברות מסחריות שהפכו למאפיין חשוב בבלוג ובעמוד האינסטגרם של אפרת.

בבלוג יש מתכונים לדברים שאפרת אוהבת לאכול ולהכין. למרות שביום יום לדבריה – התזונה שלי מורכבת בעיקר מלחם שיפון כוסמין, אבוקדו וגבינה. אפרת אוהבת לבלות במטבח ולנסות דברים חדשים.

המתכונים האהובים על אפרת בבלוג (הוכנו על ידה כבר עשרות פעמים) הם: 
עוגת השזיפים של אמא שלי
פרוסות חצילים בתחמיץקציצות כרובית
ובחורף – 
מרק עגבניות ועדשים 🙂

סגירת תפריט

SIGN ME
UP
לניוזלטר

הירשמו לקבלת כל העדכונים הכי חמים של בלוגיסרי:

הוסיפו אותנו למועדפים

לחצו על אייקוון הכוכב בשורת הכתובת