Krutit

רחלי קרוט

בלוגרית, עורכת ספרי בישול, מנהלת רשתות חברתיות לשפים, מחברת מתכונים, וגם מצלמת אותם, לחברות מסחריות ובונה אסטרטגיות תוכן ונכסים דיגיטליים לאנשי קולינריה ולחברות.
משתתפת במוספי עיתונים כגון – "זמנים מודרניים".


רחלי היא גם הבעלים של הבלוג – "צוציקים" לבישול עבור ילדים –
www.tzutzikim.co.il

קצת על רחלי קרוט מתוך חלק האודות בבלוג שלה –

"מי אני ? "
גדלתי בבית שאוהב ומתעסק באוכל, כזה שיצר המון זיכרונות סביב השולחן. סבא וסבתא מהצד ההונגרי של אמא עבדו באטליז וכילדה להורים שעבדו שעות ארוכות, ביליתי המון זמן במטבח שלהם. בדרך כלל על כיסא מוגבה ולצד סכין ומזלג…..

…למרות הפתיחות הקולינרית בבית, עד גיל 21 אכלתי בעיקר פירה ושניצל, עדיף לצד קטשופ. המפנה התחיל באוסטרליה, במהלך הטיול הארוך אחרי הצבא. שם, באווירה המשוחררת, גיליתי שסושי הוא לא בהכרח מאכל פלצני כמו שהגדירו אותו אז בארץ ושעוגת גזר היא דבר מופלא. מי חשב אז שגזר יכול להכנס למתכונים מתוקים?….

משם יצא לדרך מסע ארוך בעקבות הטעמים, הריחות והאמוציות שמגיעות ביחד עם האוכל – בהתחלה ניסיתי המון מתכונים בבית של ההורים, ועל הדרך חירבתי להם את המטבח. בהמשך הלכתי לקורסים וסדנאות שסיקרנו אותי, אבל רוב הידע שלי הגיע מניסוי והמון טעויות ובעיקר מטעימות אינסופיות….

בשנת 2007 הגעתי לאתר nana10 כגרפיקאית וכמה חודשים אחר כך, בזכות דלת שפתחה לי עורכת האוכל דאז, חגית מוסקוביץ, מצאתי את עצמי כותבת על אוכל ואחר כך גם עורכת את המדור במשך 6 שנים. התקופה הזאת, מעבר להיותה לחוצה ומטורפת, הייתה הבית ספר הכי טוב שיכולתי לבקש לעצמי….

…ב-3 השנים שלאחר מכן, כחלק מהחלטה לצאת לדרך עצמאית, ערכתי והייתי חלק מהבעלים של אתר FOODPAGE – פלטפורמה מדהימה לבלוגרים, מתכונאים ועורכי אתרי אוכל שמעלים את המתכונים שלהם לאתר ואלה עוברים סינון קפדני כך שרק הטובים באמת מתפרסמים.

כשהחלטתי לצאת לעצמאות מלאה, בפעם הראשונה בחיי, פתחתי את הבלוג הזה כדי שיהיה לי בית. .. ואני באמת, באמת, מתרגשת כל בוקר מחדש להכנס לכאן ולראות כל כך הרבה אנשים שמייצרים זכרונות ביחד איתי…."

10 המתכונים הכי אהובים בבלוג של רחלי קרוט ל 2017 – 
https://bit.ly/2xRk8fB

מתכונים פופולריים בבלוג – 
חלת שום ועשבי תיבול – 
https://bit.ly/2Pddkzv

קוביות בראוניז ב 3 סוגי שוקולדים – 
https://bit.ly/2BZ9jLf

סגירת תפריט

SIGN ME
UP
לניוזלטר

הירשמו לקבלת כל העדכונים הכי חמים של בלוגיסרי:

הוסיפו אותנו למועדפים

לחצו על אייקוון הכוכב בשורת הכתובת