על אהבות שמבשילות לאט ותבשילי חורף

אני חושבת ועובדת ממש מהר ומתאהבת ממש לאט. בעולם אינסטנט של חיזורי בזק ורומנים שמסתיימים עוד לפני הם התחילו, זה לא קל להודות שאת לא בנויה לזה. למרבה השמחה גיליתי שיש לי מקבילים גם בעולם הגברי. אני קוראת לזה אהבה של קיפודים – מתקרבים לאט לאט לא לפגוע אחד בשני עם הקוצים…

זה כיף להתגעגע לחוש ההומור של מישהו ולסיפורים ולא רק לרושם מיידי וחיצוני. אז אני כזאת, 

וזה עובד ותומך במחשבות העצמיות שלי אודות קארמה טובה עם גברים. אלה שלא מתקרבים מהר מאד גם לא עוזבים מהר מאד בלי שתביני למה. ויעשו לכבודך מחוות שיגרמו ללחיים שלך להסמיק מאושר. 

להינות מהדרך זה משפט שאימצתי מזמן בעסקים, ועכשיו אני מיישמת אותו גם באהבה – לא עושה שום דבר שאני לא נהנית ממנו ממש. מארחת, מתארחת, הולכת לפיקניקים שאני נהנית מהם ולארועי תוכן ולא עושה שום דבר שאני לא נהנית ממנו כמו גלישה באתרי הכרויות. לא צריך. 

גברים אמיתיים נמצאים בעיקר בעולם שמסביב ולא רק באינטרנט. 

כרגע אני מוקסמת ממחזר שמארגן לכבודי ארועים חברתיים מושקעים רק בשביל לראות אותי, גם סוג של חיזור מהסוג היותר כייפי. 

העצה הכי טובה שלי למי שמחפש שינוי בכל תחום – תגיד מה אתם כן רוצים לעשות (ולא מה לא) – מה עושה לך טוב ויכול לעזור להשיג את המטרה?  אם זה עושה לך טוב זה יקרין הלאה וימשוך תוצאה שטובה לך כרגע. זה מתאים לא רק בחיפוש אהבה, גם בחיפושי עבודה וייעוד. 

באשר לתבשילי חורף, גם להם זמן ממושך עושה נהדר. יש לי קדרת חרס מהסוג שנמכר כבר עשרות שנים, כזאת – 

ביום שישי בבוקר אני משמנת קלות את הקדירה (במברשת סיליקון) ומוסיפה לתוכה כל סוג של בשר (כרעי עוף, בקר, קציצות) וירקות (גזר, דלעת, תפוח אדמה, כרובית)  שבא לכם, מתובלים במלח, פלפל, שמן זית, בהרט או פפריקה מתוקה. יש לכם שאריות יין טריות מכל סוג? דבש או סילאן לטעם מתקתק? – טעים ממש ואפשרי, שנו את התיבול לפי מה שבא לכם. 

תוסיפו ירק למעלה כמו טימין או רוזמרין ושום לא מקולף, מכניסים לתנור לפני שיוצאים בבוקר לרבע שעה על 250 מעלות. ואז מורידים טמפרטורה ל 120 מעלות ל 4 שעות. חוזרים בצהריים, מכינים סלט ירוק ליד ומתענגים מטעם שחמחם ומושלם. 

מתכונים קצת יותר רציניים יש לבלוגרים באתר, אז זה מתכון מושלם של עמית דונסקוי לביף בוריגניון – 

( להשתמש ביין טוב ואיכותי כן ?). שנים השתמשתי במתכון שדרש את השריית הבשר לילה שלם ביין. המתכון הזה הוא תגלית – אין צורך! המתכון הזה לגמרי עושה את העבודה, מתקבל בשר רך ועשיר בטעם של יין, שיגרום לכל גבר ( או אשה) להתאהב בך עוד קצת – המתכון כאן

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב whatsapp
WhatsApp
שיתוף ב email
Email
שיתוף ב pinterest
Pinterest
שיתוף ב telegram
Telegram

כתיבת תגובה

סגירת תפריט

SIGN ME
UP
לניוזלטר

הירשמו לקבלת כל העדכונים הכי חמים של בלוגיסרי: