חגיגות קטנות של החיים

העשור החמישי של החיים הביא אותי לתקופה קסומה שבה יש לי המון זמן לעצמי משולב עם עצמאות מוחלטת. הילדים שלי גדולים ומוצלחים – הם עדיין צריכים אמא, אבל זה כבר לא הגיל שהם עומדים בציפייה ומחכים שתגיעי הביתה (או תצאי מחדר השירותים 😊). בקריירה אני מרגישה במחוזות חדשים של עשייה אחרי שכבר הצלחתי והוכחתי את עצמי – הגעתי לשלב שהוא כמעט fun  נטו ומתרכז במה שבא וכיף לי לעשות. אני מנצלת אותו עד תום עם שפע יזמויות חדשות שהולמות את היכולות החדשות שלי. יצירה היא מבחינתי המפתח לחיים של שמחה ומשמעות ובין היתר אני מייצרת לעצמי ולסביבה שפע של חגיגות קטנות.

תחביבים חדשים אני מפתחת כל חודש, ולצד חוסר הסבלנות המפורסם שלי, יש בי המון פתיחות לתחומי עניין חדשים. אני משתדלת לא להיות מקובעת לאמיתות עבר כמו  – אני לא נהנית מתחומי יצירה שמשלבים עבודת ידיים. מפני שאני זוכרת שהתנסיתי בהן בתקופה שהיו לי הרבה פחות זמן והרבה פחות סבלנות. אני לגמרי זורמת עם חשקים.

מאפשרת לעצמי לקבל מחשבות שאינן עולות בקנה אחד עם המיינסטרים המקובל – כן אני מאמינה בגלגול נשמות!!! ובאנרגיות, ובזימונים. היה לי מספיק זמן על פני האדמה כדי לחוות חוויות שאין דרך פיזיקלית להסביר אותן. 

גם באהבה אני פתוחה לחוויות חדשות, אבל לא מהסוג הקריפי – מהסוג שאם בא בנאדם שלא עולה בקנה אחד עם דרישות הסף של אמא פולנייה ובכל זאת בא לי להכיר אותו – אז אחלה. מותר לי, כבר התחתנתי טוב (באמת) פעם אחת. 

לטייל בעולם – בדרך כלל מאד בא לי. עכשיו אני בשנה נדירה שטוב לי כאן ועכשיו ולא מתחשק לי לנסוע רחוק- זורמת!!! אני בבית. מטיילת בתל אביב המעניינת עד מאד. 

ארגון ארוחות ומפגשים משולבים של תוכן ואוכל הם אחת החגיגות הקטנות של החיים שאני הכי אוהבת לעסוק בהן. זה כיף עבורי כמו הערב עצמו. השעות הנעימות שאני מסדרת את הבית, מבשלת בלווית יין ומוסיקה או הקשבה להרצאה מעניינת בפודקאסט. חושבת על השיחות המעניינות שיהיו לנו סביב השולחן ועל הטעמים הטעימים והיין הטוב.

השילוב המנצח של שיחה וארוחה תמיד הופך לחגיגה של עניין שזוכרים הרבה אחרי לצד הכרויות מעניינות שנרקמות ליד השולחן, נדמה לי שמקומי בגן עדן מובטח, בהנחה שלא קלקלתי שום דבר משמעותי אחר…

בלוג מומלץ מאד מהעולם שעוסק ברעיונות קלים לאירוח, כיבוד ועריכת שולחן https://celebrationsathomeblog.com

הנה לכם לדוגמא תפריט לארוחת חורף נחמדה שאירחתי לא מזמן (כשיש ילדים בין האורחים אני בראש קצת אחר ומותאם) – 

נשנוש פתיחה – יין ופיצוחים מתובלים 

מנה ראשונה – מרק ערמונים  

מנה עיקרית – סלמון בקרסאט של תרד, פרורי לחם ואגוזים 

ועוף בבטטות ומיסו (לייזה פאנלים)

סלט ירוק 

לקינוח – מוס שוקולד ופאי פקאן 

ולסיום הנה מתכון מרק הערמונים המפורסם שאני מכינה בחורף בלי סוף ( מכפילה כמויות) של גל ממליה מהבלוג "פתיתים", שוס מובטח – למתכון לחצו כאן

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב whatsapp
WhatsApp
שיתוף ב email
Email
שיתוף ב pinterest
Pinterest
שיתוף ב telegram
Telegram

כתיבת תגובה

סגירת תפריט

SIGN ME
UP
לניוזלטר

הירשמו לקבלת כל העדכונים הכי חמים של בלוגיסרי: